Wij zijn

Professionele leverancier van stafstaal, vormsmeedstukken, naadloos gewalste ringen en gietstukken

PWT Eurostaal is al ruim 20 jaar professioneel leverancier van gewalst en gesmeed rondstafstaal, vormsmeedstukken, gietstukken en naadloos gewalste ringen. We beschikken over een voorraad met meer dan twintig soorten gelegeerd, ongelegeerd en warmtevast rondstafstaal. Wij zijn bovendien specialist in grote diameters rondstafstaal.

Om topkwaliteit te kunnen waarborgen voldoen alle producten aan strikte kwaliteitsnormen. Zo geldt voor al ons materiaal dat het minimaal in overeenstemming is met de Europese EN-normen, Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment materiaal, geproduceerd volgens eigen specificaties, waarbij de eigenschappen ver boven de vastgestelde Europese EN-normen liggen. Uiteraard zijn wij ook in staat om materiaal te leveren dat voldoet aan uw specifieke eisen.

PWT Eurostaal is een moderne, ambitieuze en compacte organisatie die flexibel handelt, snel schakelt en tegen marktconforme tarieven levert. Wij werken altijd vanuit de behoeften en wensen van onze klanten en denken graag met onze klanten mee.

Benieuwd wat PWT Eurostaal voor uw organisatie kan betekenen? Wij vertellen u graag hoe we te werk gaan, welke producten we leveren en services wij bieden.

Team

Het team van PWT Eurostaal bestaat uit ervaren en vakkundige professionals. Zij dragen zorg voor een correcte afwikkeling van uw bestelling, inclusief het complete certificering- en keuringstraject. Hierbij wordt consequent rekening gehouden met uw wensen en de vastgestelde keuringseisen.